Glömt lösenord?

Medlemskap

Ditt medlemskap ger dig tillträde till föreningens alla aktiviteter. Det inkluderar bland annat fritt inträde till måndagsdansen och den ledarledda fria träningen och flertalet gratiskurser såsom Shim Sham och Jitterbug Stroll.

Du måste även vara medlem för att gå på våra kurser, vår trivselhelg och föreningens fester.

Välkommen även till vårt årsmöte där vi sätter upp de stora målen inför nästa år och diskuterar året som gått. Vi bjuder självklart på mat och dans i samband med detta.

Som medlem får du även rabatt i Dansbutiken.

Medlemsavgiften

Medlemsavgift betalas så fort som möjligt i början av terminen av alla som vill ta del av föreningens aktiviteter. Avgiften är 250 kr per år och du anmäler dig i kursanmälningssystemet, under övriga kurser till ”Bara medlemsskap”.

Om du väljer att inte vara medlem är du ändå välkommen till storbandsdanskvällarna Duke’s Place och danslägren Swingin’ Spring samt Minor Swing.